Waarom starten met Bitcoin?

Image is not available

We zijn zelf al een aantal jaar actief in de crypto wereld. Maar ooit zijn we gestart net zoals jij. Niet weten waar beginnen, rond surfen op het internet en allerlei complexe artikels lezen over bitcoin en crypto. Niet wetende welke sites te vertrouwen zijn en welke niet. Waar koop ik nu wel mijn eerste coins aan en waar niet, want er is een overvloed aan sites, en er zijn er zeker ook malafide tussen.

Dat is nu net waarom startenmetbitcoin.be ontstaan is. We willen jullie helpen het bos door de bomen te zien. In eenvoudige taal uitleggen wat crypto en Bitcoin juist is, welke sites en tools te vertrouwen zijn en jullie op weg zetten om deel uit te maken van deze nieuwe revolutie.

We willen ons onderscheiden in de eenvoud. Geen moeilijke woorden, maar in begrijpbare taal duidelijk maken hoe alles werkt. Geen honderden opties, maar een selectie aan goeie sites en tools.

De eerste intro artikels zijn gepubliceerd, maar er is zoveel meer te vertellen. We werken dan ook hard om zo snel mogelijk meer en diepgaandere artikels te publiceren.

We hopen alvast dat we een plekje krijgen in jullie favorieten.

Veel plezier & succes.

Het startenmetbitcoin.be team.