Disclaimer

Startenmetbitcoin.be is niet verantwoordelijkheid voor eventuele fouten op deze website (inclusief weglatingen of onjuist materiaal). We zijn ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor enige handel- of investerings gerelateerde verliezen geleden door onze bezoekers, zelfs als deze het gevolg zijn van fouten.

Alle informatie die je op startenmetbitcoin.be vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies. We zijn geen financieel adviseurs. Als je wil investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen. We zijn niet verantwoordelijk voor investeringskeuzes die jij maakt.

Alle inhoud die op deze site is geschreven, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Startenmetbitcoin.be.

Afbeeldingen die we gebruiken zijn vrij van rechten en zijn beschikbaar gemaakt op Unsplash.com. Dank aan de artiesten om deze gratis ter beschikking te stellen.

Regelmatig zullen we aflinken naar andere websites, dit om je gebruikerservaring zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die deze websites bevatten, hun praktijken of voor je gebruik van of het onvermogen om dergelijke websites te gebruiken. Je ontslaat ons uitdrukkelijk van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van een website van een derde partij.

Als u niet tevreden bent met een van de voorwaarden zoals hierboven beschreven, is uw enige en exclusieve oplossing het gebruik van Startenmetbitcoin.be te staken.