Over ons

We zijn zelf al een aantal jaar actief in de crypto wereld. Maar ooit zijn we gestart net zoals jij. Niet weten waar beginnen, rond surfen op het internet en allerlei complexe artikels lezen over bitcoin en crypto. Niet weten welke sites te vertrouwen zijn en welke niet. Waar koop ik nu wel mijn eerste coins aan en waar niet, want er is een overvloed aan sites. En er zijn er zeker ook malafide tussen.

Dat is nu net waarom startenmetbitcoin.be ontstaan is. We willen jullie helpen het bos door de bomen te zien. In eenvoudige taal uitleggen wat crypto en Bitcoin juist is, welke sites en tools te vertrouwen zijn en jullie op weg zetten om deel uit te maken van deze nieuwe revolutie, dat is ons doel.

We willen ons onderscheiden in de eenvoud. Geen moeilijke woorden, maar in begrijpbare taal duidelijk maken hoe alles werkt. Geen honderden opties, maar een selectie aan goede sites en tools.

De eerste intro artikels zijn gepubliceerd, maar er is zoveel meer te vertellen. We werken dan ook hard om zo snel mogelijk meer en meer diepgaande artikels te publiceren.

Veel plezier & succes.

Het startenmetbitcoin.be team.

PS: Soms bevatten onze links een referentie code. Het zou fijn zijn als jullie die links gebruiken, dat zal ons toelaten om deze site verder te kunnen laten groeien en om jullie nog meer en betere informatie te bezorgen.